APPLY FOR INTERNATIONAL SCHOLARSHIPS FOR MASTERS PROGRAMME AT UNIVERSITY OF ESSEX IN UK

2
86

The University of Essex is inviting applications for Academic Excellence International Scholarships. These scholarships will be awarded to students applying for a full-time master course in 2017 -18 (excluding MBA).

The University of Essex is a public research university in Colchester, Essex, England. It was established in 1963 and received its Royal Charter in 1965
The most common tests for language proficiency are IELTS and TOEFL iBT. However, University also accepts some other English language test scores such as Pearson and Cambridge certificates and may accept school qualification.

Course Level: Scholarships are available for pursuing the full-time master programme.

Study Subject: Scholarships are provided to learn any of the courses offered by the University.

Scholarship Award: Bangladesh: £4,000, Canada: £2,000, China: £2,500, Ghana: £4,000, Hong Kong: £2,000, India: £4,000, Indonesia: £4,000, Japan: £3,000, Jordan: £2,000, Kazakhstan: £3,000, Malaysia: £4,000, Nigeria: £4,000, Norway: £3,000, Pakistan: £4,000, Russia: £2,000, Taiwan: £3,000, Thailand: £2,000, Turkey : £4,000, USA: £2,000 and Vietnam: £4,000.
Scholarship can be taken in the UK

Eligibility: Students must meet all of the following conditions.

Be classified as an international student for fee purposes

Be entirely self-funding your studies

Be applying for a full-time Masters course in 2017-18 (excluding MBA)

Meet the academic criteria in the table above

Nationality: Bangladesh, Canada, China, Ghana, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Jordan, Kazakhstan, Malaysia, Nigeria, Norway, Pakistan, Russia, Taiwan, Thailand, Turkey, USA and Vietnam.

College Admission Requirement
Entrance Requirement: Students must have a degree from a recognised UK university other than Essex with First Class or Upper Second Class Honours.

English Language Requirement: The most common tests for language proficiency are IELTS and TOEFL iBT. However, University also accepts some other English language test scores such as Pearson and Cambridge certificates and may accept school qualification.

How to Apply: If students meet all the eligibility criteria and firmly accept the offer of their place by 30 September 2017 then they will automatically be awarded this scholarship. They will be notified of their award by the end of October 2017. They don’t need to complete an application form.

Click here for details :www.essex.ac.uk/fees-and-funding/masters/scholarships/academic-excellence.aspx

Application Deadline: The application deadline is September 30, 2017.

2 COMMENTS

  1. Прожили в браке почти 8 лет. Есть ребенок и по любви – дочка 7 лет. Не так давно жена изменила с другим…. неоднократно… о чем сама призналась…плакала… просила простить…Я её простил, так как понял её и сильно любил её…. Попытались проанализировать нашу жизнь в браке, искали ошибки обоих, нашли ошибки…. Быт . Недопонимание. Нежелание идти на какието совместные уступки. Большая свобода которую я ей предоставил…Слишком слепо ей доверял…. Мы решили вдвоем что нам надо пересмотреть нашу жизнь и начать все заново, исправить ошибки которые губили нас из года в год. Я переступил через какие то свои желания, неудобства, свой харакетр, пытался сохранить брак, исправить свои ошибки, измениться чтобы мы могли опять попробывать почуствовать себя счастливыми хоть немного…. За этот период я очень сильно ощутил насколько сильно я люблю свою любимую и боюсь её потерять, и так же боюсь разрушения нашей семьи. Наши попытки продлились недолго.. Недельку-две. Как оказалось впоследствии, супруга на протяжении этого срока продалжала общаться со своим любовником и даже встречалась, обманывая меня… Она врала мне почти всегда на протяжении этих недель….А мне клялась не раз что между нами только искренние и честные отношения, что “..я тебе больше никогда не буду врать любимый…” По прошествии этих недель я понял что так продолжаться не может и поставил вопрос ребром – выбирай что ты сама считаешь главным и правильным…. ОНА ВЫБРАЛА ЕГО…. Никакие мои объяснения с ней, разговоры, попытки достучаться до неё http://sex.urodok-net.org/anketa2152.html

  2. Некоторое время назад я начал подозревать свою жену в хождении «налево». Все обычно. Если на телефонные звонки подхожу я – кладут трубку. Она стала часто встречаться с «подружками», когда я спрашиваю, с кем именно, она отвечает, что я их все равно не знаю. Я всегда жду такси, на котором она возвращается домой, но она выходит за углом дома, так что я не вижу, что это за машина. Однажды я взял ее мобильник, чтобы посмотреть, сколько времени, так она взбесилась и запретила мне к нему прикасаться. Так или иначе я никогда не заговаривал об этом с ней. Наверно, я никогда не хотел бы узнать правду, но прошлой ночью, когда она ни с того ни с сего куда-то ушла, я заинтересовался и вычислил что она посещает эту подругу http://sex.urodok-net.org/anketa3123.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here